Kontakt Felanmälan

Rapport från styrelsen november 2019

Rapport från styrelsen november 2019

Rapport från styrelsen Brf Furan 12

Hej!

Stökigt och bökigt med fasadrenoveringen men innan jul beräknas det vara klart. Ytterligare ett stort steg avklarat i det mer omfattande underhållsarbetet. Snart är det advent och då får vi se fram emot att lysa upp tillvaron med adventsljusstakar och ljusslingor.

 

Underhåll av fastigheten

  • Ventilation – I drygt 15 lägenheter uppfyller inte köksfläktar eller badrumsventilation de krav som ställs för att slutgiltig injustering av ventilationsspjäll ska kunna göras i uppgångarna A; B och C samt att husets totala ventilation ska kunna slutgodkännas. Som tidigare meddelats kommer berörda lägenhetsinnehavare att kontaktas.

 

  • Fasadrenoveringen följer tidplanen. Fasaden är mer illa åtgången än vi trott. Mängden tegelstenar som byts ut är dubbelt så många som initialt beräknats. Totalt kommer ca 3 100 stycken att bytas.

 

Sophantering

Observera att avfallsanläggningen enbart är till för de typer av avfall som anges för de olika avfallskärlen. Det är inte tillåtet att dumpa övriga saker man vill göra sig av med. Dessa får man själv forsla till någon av Göteborgs återvinningscentraler.

 

Nya lägenheter

Alla de nybyggda lägenheterna på Viktoriagatan 19 är nu sålda, vilket är jätteroligt! Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna till föreningen!

 

Inbrott

Senaste veckan har vi tyvärr haft flera inbrott i källaren. Vi får alla vara vaksamma och säkerställa att entrédörrarna inte står öppna.

 

 

Med vänliga hälsningar Styrelsen Brf Furan 12