Kontakt Felanmälan

Information renovering

Information renovering

Det här är en liten extra påminnelse om Furan 12’s regler vid renovering för att säkerställa en god trivsel i föreningen. Regler och annan information hittar ni på hemsidan furan12.se (tryck här). Två sakerna vi vill  påminna extra om är:

  • Vilka tider får man renovera?

Störande arbeten får endast utföras vardagar mellan 07.30-17.00 (fredagar 07.30-16.00). OBS! Bilning får endast utföras vardagar mellan kl.09.00-15.00.

  • Vilka parkeringsmöjligheter finns?

Företag och hantverkare som arbetar i lägenheterna med uppdrag av lägenhetsinnehavare får under avlastning av material stå med bil på gården en kortare stund (ej timmar). I övrigt råder parkeringsförbud på gården och man riskerar att bötfällas.

 Vi vill ytterligare påminna om att parkeringsförbudet som gäller för gården är viktigt att följa utifrån säkerhetsaspekter och väsentliga behov. Det finns individer i föreningen som måste ha möjlighet till färdtjänst men också vid behov av blåljus. Baserat på det egentliga användningsområdet av gården kommer vi vara extra noggranna med att uppmärksamma och anmäla felaktig användning av gården som otillåten parkering. Av denna anledning vill vi tipsa om nyttoparkeringstillstånd som man kan söka via Göteborg Stad, där man enkelt kan ansöka om tillstånd att parkera på gatan pga renovering och dylikt.Vid behov av nyttoparkeringstillstånd,  tryck här!

I övrigt önskar vi er en trevlig vår och uppmanar er att njuta lite extra av sommarens sista soliga dagar

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen Brf Furan 12