Kontakt Felanmälan

Rapport från styrelsen Brf Furan 12 december 2019

Rapport från styrelsen Brf Furan 12 december 2019

Hej!

Så är då äntligen fasadrenoveringen klar och ställningarna nere så att vi kan få in det lilla dagsljus som är, den här tiden på året. Många bidrar med att lysa upp med ljusslingor, ljusstakar och stjärnor. Fint tycker vi! Julgranen är på plats på gården och den 21 december bjuds det på glögg och pepparkakor, se anslag i entrén.

Nu går vi mot ett nytt år med nya möjligheter och utmaningar. Styrelsens målsättning är att fortsätta med de underhållsinsatser som krävs och att utveckla föreningen på ett bra sätt.

 

Underhåll av fastigheten

  • Ventilation – Styrelsen återkommer i början av 2020 med information till de lägenhetsinnehavare som måste vidta åtgärder med köksfläktar och badrumsventilation.

 

Sophantering

Styrelsen vill åter igen påminna om att avfallsanläggningen enbart är till för de typer av avfall som anges för de olika avfallskärlen. Det är alltså inte tillåtet att dumpa övriga saker man vill göra sig av med. Dessa får man själv forsla till någon av Göteborgs återvinningscentraler.

Vi vill också påminna om att det är av värde att sopsortera. Föreningen debiteras per kg för restavfall.

 

Problem som måste åtgärdas av fackman

Om du får problem med din lägenhet som kräver hjälp av fackman måste du anmäla detta till HSB, tel 010-442 24 24 eller www.hsb/goteborg

Uppstår problem som inte kan vänta, på kvällar eller helger, kontakta någon i styrelsen. Telefonnummer till styrelsens medlemmar finns i trappuppgångarnas entréer.

Anlitar du på eget bevågen extern fackman får du själv stå för kostnaderna.

 

Tack för i år!  Styrelsen Brf Furan 12 önskar alla boende en riktigt

 

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!